Vind, vergelijk en boek jouw zaal of locatie in Drachten

Voor feest, bruiloft, evenement of elke bijeenkomst

52 locaties in Drachten gevonden

Ontdek alle locaties in Drachten
Meest geboekte locaties
Best beoordeelde locaties
LocatieSpotter in Drachten

Al 7 jaar helpen wij jou de beste locatie in Drachten te vinden

Tette - Locatie adviseur in Drachten

Tette
  • 7 reviews in Drachten
  • 52 locaties in Drachten
  • 28 foto's en video's in Drachten
  • 98,1% van alle locaties beveelt ons aan
  • Bekijk alle locaties en zalen in Drachten
Veelgestelde vragen over locaties in Drachten

Alle locaties in Drachten in 1 overzicht


Jouw feest vieren in een zaal of op een unieke trouwlocatie? Drachten heeft erg leuke feestlocaties  je vindt het allemaal in 1 overzicht. Van de Grote kerk tot het Nationaal Park De Oude Venen: er zit vast en zeker een locatie voor jou tussen.

 

De prijzen voor een locatie in Drachten


Een ruimte, zaal, bruiloft locatie of een echte feestlocatie huren: Drachten kent vele mogelijkheden. Benieuwd naar de kosten van de locatie van jouw feest? Vraag een offerte aan dan neemt de locatie zo snel mogelijk contact met je op.
 

Zaal huren bij de beste feestlocatie


Ben je van plan een zaal te huren in Drachten? Bekijk ons aanbod voor zaalverhuur in Drachten. Ook lees je hier reviews en zie je foto’s van jouw zaal. Ideaal toch?

En als je nog vragen hebt, kun je heel snel en makkelijk een vraag stellen bij jouw feestlocatie. Je krijgt dan zo snel mogelijk een bericht terug.


Trouwlocaties in Drachten


Het meest complete aanbod van trouwlocaties in Drachten hebben wij voor je uitgezocht. Jouw trouwfeest begint met de feestlocatie die helemaal voldoet aan jouw wensen. Hulp nodig? Stel je vraag bij de trouwlocatie van jouw keuze.

Ben je er nog niet helemaal uit? Kijk dan eens bij onze top 10 trouwlocaties in Drachten.
LocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatie