Vind, vergelijk en boek jouw zaal of locatie in Leeuwarden

Voor feest, bruiloft, evenement of elke bijeenkomst

44 locaties in Leeuwarden gevonden

Ontdek alle locaties in Leeuwarden
Meest geboekte locaties
Best beoordeelde locaties
LocatieSpotter in Leeuwarden

Al 7 jaar helpen wij jou de beste locatie in Leeuwarden te vinden

Tette - Locatie adviseur in Leeuwarden

Tette
  • 44 reviews in Leeuwarden
  • 44 locaties in Leeuwarden
  • 158 foto's en video's in Leeuwarden
  • 98,1% van alle locaties beveelt ons aan
  • Bekijk alle locaties en zalen in Leeuwarden
Veelgestelde vragen over locaties in Leeuwarden

Bekijk al onze locaties in Leeuwarden 

Ben jij van plan een locatie in Leeuwarden te huren voor een feest, bijeenkomst of een heel ander doel? Vergelijk dan onze locaties in Leeuwarden. Van de befaamde scheve toren de Oldehove tot aan het station van Cambuur: er zit vast en zeker iets voor jou tussen. Kom er op een snelle en simpele manier achter welke locatie in Leeuwarden het beste bij jou past.

Prijzen voor jouw locatie

Heb je een geschikte locatie gevonden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij jouw locatie in Leeuwarden. De locatie neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Zaal huren bij jouw feestlocatie

Je bent eruit, het wordt een zaal huren in Leeuwarden. Bekijk bij ons alle zalen zodat je makkelijk, snel en goed geïnformeerd een zaal huurt die helemaal past bij jouw wensen.

Alle feestlocaties in Leeuwarden denken mee en bieden jou graag een passende offerte zodat jullie een mooi feest hebben.

Vind de mooiste trouwlocaties

Als je gaat trouwen in Leeuwarden wil je natuurlijk precies weten welke trouwlocaties er zijn. Welke het beste bij jullie past, wat de prijzen zijn en alle praktische zaken rondom het feest. Vergelijk en ontdek bij ons de mooiste trouwlocaties in Leeuwarden.

LocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatie