Contactpersoon Bavaria Brouwerij Café

Anja Aarts

Terug naar zoekresultaten

Bavaria Brouwerij Café in Lieshout - zaal of locatie huren

9 (1 review)

Bij Bavaria Brouwerij Café huur je een zaal voor jouw event in Lieshout. Vraag ook naar de mogelijkheden voor het afhuren van de hele locatie.

Wil je je verder oriënteren op locaties in Lieshout? Bekijk dan ook eens LKKR & Zo, Hotel Golden Tulip West-Ende of andere zalen in de buurt.

Contactpersoon Bavaria Brouwerij Café

Anja Aarts

Direct contact met Anja

Het beste van Lieshout

Het Bavaria Brouwerijcafé, gevestigd in Lieshout, is gelegen aan de rand van de Bavaria Brouwerij. Onze locatie is geschikt voor zowel de zakelijke als particuliere gast, waar u de gehele dag met uw gezelschap kan vertoeven in een sfeervolle omgeving welke volledig Bavaria ademt.

U kunt in ons gezellige bruine eetcafé, met een eigentijdse twist, terecht voor een lunch, diner of borrel en genieten van heerlijke gerechten uit onze keuken. Daarnaast beschikt het Bavaria Brouwerijcafé over een drietal multifunctionele vergader- en feestzalen, welke geschikt zijn voor vergaderingen, congressen, (product)presentaties, besloten diners, verjaardagsfeesten, personeelsfeesten, bruiloften en andere bijeenkomsten. Een van onze zalen is benoemd tot officiële trouwlocatie van de gemeente Laarbeek, waar u elkaar het ja-woord kan geven. Tenslotte kunt u uw lunch, diner, borrel of bijeenkomst uitbreiden met de Bavaria Brouwerijtour, een rondleiding door de Bavaria Brouwerij, en activiteiten zoals spellen, tap- en kookworkshops, bierproeverijen en gemotoriseerde activiteiten, wat resulteert in een complete dagvulling!

Het beste van Lieshout

Het Bavaria Brouwerijcafé, gevestigd in Lieshout, is gelegen aan de rand van de Bavaria Brouwerij. Onze locatie is geschikt voor zowel de zakelijke als particuliere gast, waar u de gehele dag met uw gezelschap k

Lees meer Lees minder

Klantervaringen over Bavaria Brouwerij Café

9 /10

Op basis van 1 geverifieerd review

Sfeer en ambiance 10
Vriendelijkheid & service 9
Eten & drinken 9

Thomas (Bruidegom)

21-06-2019

9.3 /10
Sfeer & ambiance 10
Vriendelijkheid & service 9
Eten en drinken 9

"De afstemming vooraf was hastikke top. Alles kon en alles mocht, en wanneer iets niet helemaal was zoals wij het graag zagen wed daar een oplossing voor gevonden. Het eten en drinken was wat we ervan verwachtten. De bediening stond met een vol glas bier klaar wanneer jij je leeg glas op tafel neerzette. De zaal werd wat kleiner gemaakt middels een groot Gordijn, wat heel praktisch is, zag er ook nog eens heel gezellig uit en alles werd uit handen genomen. Top!"

 • naam event

  Bruiloftsfeest van Sam en Thomas

 • tijdstip event

  20:30 - 01:30

 • aantal gasten

  130

 • entertainment

  DJ

 • type event

  Bruiloftsfeest

Direct contact opnemen

Betalingsmogelijkheden
 • Afkoop van alle drankjes en hapjes
 • Op nacalculatie
Catering
 • Hapjes tijdens feest mogelijk
Bereikbaarheid & parkeren
 • Gratis parkeren
Bruiloftslocatie
 • Officiële trouwlocatie
Bavaria Brouwerij Café
Heuvel
5737 BX, Lieshout

Is dit jouw locatie? Klik hier

Zalen en locaties in de buurt

LocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatie