Contactpersoon Beachclub Xiringuito

Tjebbe Ooijevaar

Beachclub Xiringuito in Den Haag - zaal of locatie huren

9 (3 reviews)

Bij Beachclub Xiringuito huur je een zaal voor jouw event in Den Haag. Vraag ook naar de mogelijkheden voor het afhuren van de hele locatie.

Wil je je verder oriƫnteren op locaties in Den Haag? Bekijk dan ook eens Zeilschip Frisius van Adel, Brasserie Berlage of andere zalen in de buurt.

Contactpersoon Beachclub Xiringuito

Tjebbe Ooijevaar

Direct contact met Tjebbe

Zalen te huur in Beachclub Xiringuito

Klantervaringen over Beachclub Xiringuito

9 /10

Gemiddeld uit 3 geverifieerde reviews

100% beveelt deze locatie aan

Sfeer en ambiance 9.3
Vriendelijkheid & service 9.7
Eten & drinken 9.3
Prijs/Kwaliteit 9
Betrouwbaarheid 10

Denise

19-08-2022

9.4 /10
Sfeer & ambiance 9
Vriendelijkheid & service 10
Eten en drinken 9
Prijs/Kwaliteit 9
Betrouwbaarheid 10

Ja, deze locatie beveel ik aan!

"Goede communicatie, er werd goed en fijn meegedacht. Alles is goed geregeld. Leuk personeel! Puntje van aandacht voor locaties aan de Scheveningese Boulevard: strenge laad/lostijden. De boulevard is tot 11.30 uur met de auto bereikbaar tot aan de strandtent Xiringuito. Daarna is lastiger. Officieel kan de DJ niet afbouwen na het feestje maar het gebeurt wel vaker omdat je er 's avonds 'makkelijker' tussendoor glipt. Maar dit is wel op eigen risico."

 • tijdstip event

  20:30 - 00:30

 • aantal gasten

  40

 • entertainment

  DJ

 • type event

  Feest / borrel

Nancy (Bruid)

31-08-2019

9 /10
Sfeer & ambiance 9
Vriendelijkheid & service 9
Eten en drinken 9

"Beachclub Xiringuito was bij ons vooraf al bekend. Het is een gezellige, toegankelijke beachclub op een geweldige locatie. De voorbereiding verliep erg gemoedelijk, er was veel aandacht en tijd tijdens de gesprekken die we met elkaar hadden. Ook het team van Xiringuito begrijpt de wensen van de gast. Er wordt volop meegedacht en flexibel omgegaan met het samenstellen van het programma, het diner, de borrel, de indeling en decoratie. Niet alleen werd er meegedacht met het programma op de lokatie, maar ook met het aandragen van adressen voor bijvoorbeeld een fotograaf, overnachtingslokaties, etc. Erg prettig. De voorbereidingen waren altijd gezellig en de eigenaar was altijd aanwezig om de persoonlijke 'touch' te bewaken. De verzorging tijdens de het feest van van begin tot eind geweldig. Het team dat aangewezen was om het feest te begeleiden had de volledige focus op de gasten. Onze gasten hebben dit ook als erg prettig ervaren. Ze waren zeer te spreken over de vriendelijkheid, service en humor van het team. Het eten tijdens het diner was heerlijk. Uiteraard een cadeautje dat we fijn buiten konden zitten tijdens het diner. De dinertafels zagen er prachtig uit en waren ook logistiek prima opgesteld. De sfeer was de hele dag door ontspannen en prettig. Fijn, dat het team van Xiringuito zoveel ruimte gaf om ons feest een eigen invulling te geven. Het was geen probleem dat onze ceremoniemeester de volledige decoratie wilde verzorgen; sterker nog, er werk daarbij flexibel meegedacht. Iedere wens was bespreekbaar en dit heeft ertoe geleid dat het een supermooie dag en fantastisch feest is geweest. We zijn Tjebbe en zijn team dan ook heel dankbaar voor hun gastvrijheid in de meest brede zin van het woord. En ook hier geldt dat we Xiringuito zeker zullen aanbevelen als locatie voor feesten en events. Wij zijn in ieder geval erg happy; het was onvergetelijk!"

 • naam event

  Bruiloftsfeest van Nancy en Jeroen

 • tijdstip event

  20:00 - 01:00

 • aantal gasten

  100

 • entertainment

  DJ

 • type event

  Bruiloftsfeest

Jeroen (Bruidegom)

31-08-2019

10 /10
Sfeer & ambiance 10
Vriendelijkheid & service 10
Eten en drinken 10

"Fijne zaak met nog fijnere mensen. Alles tot in de nopjes verzorgd. helemaal top!!!"

 • naam event

  Bruiloftsfeest van Nancy en Jeroen

 • tijdstip event

  20:00 - 01:00

 • aantal gasten

  100

 • entertainment

  DJ

 • type event

  Bruiloftsfeest

Direct contact opnemen

Beachclub Xiringuito
Strandweg 9
2586 JK, Den Haag

Is dit jouw locatie? Klik hier

Zalen en locaties in de buurt

LocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatie