Contactpersoon BOOT Eten & Drinken

Justin Hoetmer

BOOT Eten & Drinken in Huizen - zaal of locatie huren

9 (1 review)

Bij BOOT Eten & Drinken huur je een zaal voor jouw event in Huizen. Vraag ook naar de mogelijkheden voor het afhuren van de hele locatie.

Wil je je verder oriënteren op locaties in Huizen? Bekijk dan ook eens De Kalkovens, Laguna (voorheen Het Kleine Café aan de Haven) of andere zalen in de buurt.

Contactpersoon BOOT Eten & Drinken

Justin Hoetmer

Direct contact met Justin

Zalen te huur in BOOT Eten & Drinken

Klantervaringen over BOOT Eten & Drinken

9 /10

Op basis van 1 geverifieerd review

Sfeer en ambiance 9
Vriendelijkheid & service 10
Eten & drinken 9

Marieke (Jarige)

19-07-2019

9.3 /10
Sfeer & ambiance 9
Vriendelijkheid & service 10
Eten en drinken 9

"De perfecte locatie voor een feest met DJ. Het was een heerlijke avond, dus het terras buiten werd goed gebruikt. Halverwege de avond verplaatste het feest zich naar binnen en werd er volop gedanst. Alle wensen hebben we van te voren doorgesproken en daar werd prima rekening mee gehouden. We mochten 's middags al versieren en vanaf het moment dat ik 's avonds binnenkwam kon ik genieten van mijn feest. Justin en Lisanne zijn ontzettend gastvrij en hebben mede gezorgd voor een geweldig feest! Op deze manier word je graag 40!"

 • naam event

  40ste verjaardagsfeest van Marieke

 • tijdstip event

  20:00 - 00:30

 • aantal gasten

  55

 • entertainment

  DJ

 • type event

  40ste verjaardagsfeest

Direct contact opnemen

BOOT Eten & Drinken
Ambachtsweg 65
1271 AL, Huizen

Is dit jouw locatie? Klik hier

Zalen en locaties in de buurt

LocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatie