Contactpersoon Buurtcentrum Avalon

Johan van Hijum

Terug naar zoekresultaten

Buurtcentrum Avalon in Zuidhorn - zaal of locatie huren

Bij Buurtcentrum Avalon huur je een zaal voor jouw event in Zuidhorn. Vraag ook naar de mogelijkheden voor het afhuren van de hele locatie.

Wil je je verder oriënteren op locaties in Zuidhorn? Bekijk dan ook eens Steakhouse André Dokter, Hayema Heerd of andere zalen in de buurt.

Contactpersoon Buurtcentrum Avalon

Johan van Hijum

Direct contact met Johan

Avalon is een buurtcentrum in Zuidhorn wat volledig gerund wordt door vrijwilligers. Je kunt bij ons terecht voor vergaderruimte, privé feesten, activiteiten, oefenruimte en diverse andere activiteiten voor jong & oud. Grote zaal Deze zaal is geschikt voor meerdere soorten activiteiten. De zaal en podium worden veel gebruikt voor theateroptredens, repetities van muziek bands en andere soorten optredens. De zaal beschikt over een podium (met back-line) en ook een uitstekende geluidsinstallatie en discoverlichting. Vergaderzaal Buurtcentrum Avalon beschikt over een vergaderzaal voor maximaal 20 personen. De ruimte is voorzien van o.a. een digibord. De vergaderzaal wordt regelmatig gebruikt voor diverse cursussen, voorlichtingen en vergaderingen. Verder is het buurtcentrum voorzien van een eenvoudige keuken met bar. We beschikken op dit moment nog niet over een keuken. We bieden diverse arrangementen aan, passend bij de verschillende soorten verhuur. Daarnaast is het gebouw goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers en beschikken wij over een invalidentoilet.

Avalon is een buurtcentrum in Zuidhorn wat volledig gerund wordt door vrijwilligers. Je kunt bij ons terecht voor vergaderruimte, privé feesten, activiteiten, oefenruimte en diverse andere activiteiten voor jong & oud. Grote zaal Deze zaal is geschi

Lees meer Lees minder

Direct contact opnemen

Uitstraling van de zaal
  • Huiselijk
Type locatie
  • Buurthuis
  • Partycentrum of zalencentrum
  • Feestlocatie
Buurtcentrum Avalon
Van Starkenborghkanaal ZZ
9801 TA, Zuidhorn

Is dit jouw locatie? Klik hier

Zalen en locaties in de buurt

LocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatie