Contactpersoon Café Restaurant Beaufort

Piet Postma

Terug naar zoekresultaten

Café Restaurant Beaufort in Makkum - zaal of locatie huren

Bij Café Restaurant Beaufort huur je een zaal voor jouw event in Makkum. Vraag ook naar de mogelijkheden voor het afhuren van de hele locatie.

Wil je je verder oriënteren op locaties in Makkum? Bekijk dan ook eens Jachthaven - AquaResort It Soal, De Gekroonde Roskam of andere zalen in de buurt.

Contactpersoon Café Restaurant Beaufort

Piet Postma

Direct contact met Piet

Ook uw catering kan door ons worden verzorgd en grotere feesten zoals een trouwerij, jubileum of bedrijfsfeest. Grote feesten worden gehouden in de pyramide, maar als het zo uitkomt kan het ook in de gezellige sfeer van de kroeg (de kroeg is op deze avonden uiteraard niet toegankelijk voor publiek). U vraagt, wij draaien.

Ook uw catering kan door ons worden verzorgd en grotere feesten zoals een trouwerij, jubileum of bedrijfsfeest. Grote feesten worden gehouden in de pyramide, maar als het zo uitkomt kan het ook in de gezellige sfeer van de kroeg (de kroeg is op deze

Lees meer Lees minder

Direct contact opnemen

Uitstraling van de zaal
  • Cafe
  • Rustiek
Type locatie
  • Restaurant
  • Cafe
  • Feestlocatie
Café Restaurant Beaufort
De Holle Poarte 2
8754 HC, Makkum

Is dit jouw locatie? Klik hier

Zalen en locaties in de buurt

LocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatie