Contactpersoon Café 't Keerpunt - Spijkerboor

Café 't Keerpunt - Spijkerboor in Spijkerboor - zaal of locatie huren

10 (2 reviews)

Contactpersoon Café 't Keerpunt - Spijkerboor

Direct contact met

Zalen te huur in Café 't Keerpunt - Spijkerboor

Voor een barbecue- of stamppot-buffet, broodtafel of voor een warm en/of koud buffet staan wij u ook graag ten dienste. Voor grote of kleine partijen vindt u een plek in onze sfeervolle zaal. Voor een barbecue- of stamppot-buffet, broodtafel of voor een warm en/of koud buffet staan wij u ook graag ten dienste. Voor grote of kleine partijen vindt u een plek in onze sfeervolle zaal.
Lees meer Lees minder

Klantervaringen over Café 't Keerpunt - Spijkerboor

10 /10

Gemiddeld uit 2 geverifieerde reviews

Sfeer en ambiance 10
Vriendelijkheid & service 10
Eten & drinken 10

Wilma (Organisator)

14-03-2015

10 /10
Sfeer & ambiance 10
Vriendelijkheid & service 10
Eten en drinken 10

"we komen hier regelmatig, en zijn verrukt over de sfeer en de vriendelijkheid van de uitbaters Willem en Anneke. Ons feest kon voor ons alleen maar hier gehouden worden. Het is er niet al te groot, maar de DJ's hebben hun uiterste best gedaan om een goed plekje te creëren waarbij genoeg dansruimte overbleef. Een toplocatie!!! De DJ's konden hier wat eten, hebben drinken aangeboden gekregen, en alles kon, alles mocht. Het Keerpunt is wat ons betreft het café van het jaar, van dit decennium, van de komende eeuw.... Geweldige gastheer en gastvrouw, enorm hartelijk, alles kan en alles mag. Veel vertrouwen naar de gasten toe, ze waren ook heel welwillend naar de dj's toe. Ook dit was top!!! Een absolute aanrader."

 • naam event

  Gezelligheidsfeest van Wilma

 • tijdstip event

  20:30 - 01:00

 • aantal gasten

  50

 • entertainment

  DJ

 • type event

  Gezelligheidsfeest

Wilma Snakenborg

14-03-2015

10 /10
Sfeer & ambiance 10
Vriendelijkheid & service 10
Eten en drinken 10

"Het Keerpunt is ons stamcafé. In huiskamersfeer is het hier ontzettend goed toeven, zowel voor feestjes, een zondagmiddag borrel of buiten op het terras. Willem en Anneke zijn de perfecte gastheer en gastvrouw. Alles kan en alles mag, we konden onze gang maar gaan, en dat geldt volgens mij ook voor de DJ' s. Ook Willem heeft van de avond genoten."

 • naam event

  gezelligheidsfeest Wilma Snakenborg

 • tijdstip event

  20:30 - 01:00

 • aantal gasten

  50

 • entertainment

  DJ

 • type event

  Gezelligheidsfeest

Direct contact opnemen

Type locatie
 • Cafe
 • Feestlocatie
Café 't Keerpunt - Spijkerboor
Oostermoer 1
9656 PE, Spijkerboor

Is dit jouw locatie? Klik hier

Zalen en locaties in de buurt

LocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatie