Contactpersoon De Pleats

Eelke Duursma

Terug naar zoekresultaten

De Pleats in Burgum - zaal of locatie huren

10 (1 review)

Bij De Pleats huur je een zaal voor jouw event in Burgum. Vraag ook naar de mogelijkheden voor het afhuren van de hele locatie.

Wil je je verder oriënteren op locaties in Burgum? Bekijk dan ook eens Boerderij De Omleiding, Doarpshûs Yn'e Mande - Tytsjerk of andere zalen in de buurt.

Contactpersoon De Pleats

Eelke Duursma

Direct contact met Eelke

In het centrum van Burgum is De Pleats dé ontmoetingsplaats voor velen. Een prachtige boerderij met de nog bijna authentieke ‘pronkkamers’ en een feestzaal in het statige boerderijgedeelte. U bent welkom voor een kopje koffie met gebak, lunch of vroeg diner. De sfeer is gastvrij en gemoedelijk, wat betekent dat ook de kleinste gasten zeer welkom zijn. De Pleats heeft een aantal fiets- en wandelroutes: begin de dag met een kopje koffie met gebak en eindig met een heerlijk diner. Wij hebben ook arrangementen in samenwerking met het streekmuseum en de volkssterrenwacht in Burgum. Kom eens langs en beleef de gastvrijheid van De Pleats!

In het centrum van Burgum is De Pleats dé ontmoetingsplaats voor velen. Een prachtige boerderij met de nog bijna authentieke ‘pronkkamers’ en een feestzaal in het statige boerderijgedeelte. U bent welkom voor een kopje koffie met gebak, lunch of vro

Lees meer Lees minder

Klantervaringen over De Pleats

10 /10

Op basis van 1 geverifieerd review

Sfeer en ambiance 10
Vriendelijkheid & service 10
Eten & drinken 10

Alie (Bruid)

13-07-2018

10 /10
Sfeer & ambiance 10
Vriendelijkheid & service 10
Eten en drinken 10

"De Pleats is een mooie locatie om een moderne bruiloft te vieren. Lekker ongedwongen en goed.De lunch was zeer uitgebreid en perfect ingespeeld op de behoefte en het mooie weer!"

 • naam event

  Bruiloftsfeest van Alie en Menno

 • tijdstip event

  20:00 - 00:30

 • aantal gasten

  100

 • entertainment

  DJ

 • type event

  Bruiloftsfeest

Uitstraling van de zaal
 • Rustiek
Type locatie
 • Feestlocatie
 • Restaurant
Type gebouw
 • Boerderij / Hoeve
De Pleats
Schoolstraat
9251 ED, Burgum

Is dit jouw locatie? Klik hier

Zalen en locaties in de buurt

LocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatie