Contactpersoon De Wallevis

Arjan Van der Pligt

De Wallevis in Steenbergen - zaal of locatie huren

8 (1 review)

Bij De Wallevis huur je een zaal voor jouw event in Steenbergen. Vraag ook naar de mogelijkheden voor het afhuren van de hele locatie.

Wil je je verder oriënteren op locaties in Steenbergen? Bekijk dan ook eens Café & t' Slik en de Schorre, Hotel Restaurant Thuis of andere zalen in de buurt.

Contactpersoon De Wallevis

Arjan Van der Pligt

Direct contact met Arjan

Zalen te huur in De Wallevis

Klantervaringen over De Wallevis

8 /10

Op basis van 1 geverifieerd review

Sfeer en ambiance 9
Vriendelijkheid & service 9
Eten & drinken 7

Isabelle (Jarige)

25-11-2017

8.3 /10
Sfeer & ambiance 9
Vriendelijkheid & service 9
Eten en drinken 7

"Voorafgaand aan het feest veel verschillende zalen bezocht, maar tijdens het gesprek met de Wallevis eigenlijk vrijwel direct een keuze gemaakt. Er werden veel zaken voorgesteld waar wij nog niet aan hadden gedacht. Maar er werd ook veel meegedacht en flexibel gereageerd op onze vragen. Een ontzettend fijn en goed gesprek gehad. Tijdens de weken hierna veel mail verkeer gehad en op alle vragen werd snel gereageerd. Alles wat duidelijk voor beide partijen en we keken dan ook erg uit naar de dag zelf. In de ochtend al de mogelijkheid gekregen om de zaal aan te kleden wat ontzettend fijn was. De indeling nog wat aangepast wat ook geen enkel probleem was. Tijdens de avond zelf prima afspraken gemaakt met de medewerkers over taart, een glaasje bubbels vooraf, koffie, thee en natuurlijk de hapjes. Erg fijn om het gevoel te hebben dat dit allemaal goed gaat lopen. Verder genoten van de avond en we hadden zelfs de mogelijkheid om de dag erna de aankleding weer op te komen halen. Ontzettend goede service en een vertrouwd gevoel vanaf het eerste moment!"

 • naam event

  Verjaardagsfeest van Isabelle

 • tijdstip event

  20:00 - 01:30

 • aantal gasten

  60

 • entertainment

  DJ

 • type event

  Verjaardagsfeest

Direct contact opnemen

De Wallevis
Kade 2
4651 BS, Steenbergen

Is dit jouw locatie? Klik hier

Zalen en locaties in de buurt