Contactpersoon Dorpshuis De Alke

Jelle Wunnink

Terug naar zoekresultaten

Dorpshuis De Alke in Alteveer - zaal of locatie huren

9 (1 review)

Bij Dorpshuis De Alke huur je een zaal voor jouw event in Alteveer. Vraag ook naar de mogelijkheden voor het afhuren van de hele locatie.

Wil je je verder oriënteren op locaties in Alteveer? Bekijk dan ook eens 't Barregie, De Koffiepot of andere zalen in de buurt.

Contactpersoon Dorpshuis De Alke

Jelle Wunnink

Direct contact met Jelle

D'Alke zoals ons dorpshuis in de volksmond wordt genoemd staat letterlijk en figuurlijk in het middelpunt van de samenleving. Veel bewoners van Alteveer en Kerkenveld hebben de weg naar het dorpshuis gevonden. Diverse verenigingen maken wekelijks gebruik van het dorpshuis. Allerlei activiteiten op het gebied van welzijn, cultuur en spel (bijv. Jeu de Boules, koersbal en sjoelen) vinden plaats in het dorpshuis en maken gebruik van èèn van de 5 zalen en terras. Zalen met een capaciteit van 10 tot 500 personen. Bovendien beschikt het dorpshuis over een groot buiten terras met pergola en sfeerverlichting. Zodat tot in de kleine uurtjes hier gebruik van gemaakt kan worden.

D'Alke zoals ons dorpshuis in de volksmond wordt genoemd staat letterlijk en figuurlijk in het middelpunt van de samenleving. Veel bewoners van Alteveer en Kerkenveld hebben de weg naar het dorpshuis gevonden. Diverse verenigingen maken wekelijks geb

Lees meer Lees minder

Klantervaringen over Dorpshuis De Alke

9 /10

Op basis van 1 geverifieerd review

Sfeer en ambiance 9
Vriendelijkheid & service 9
Eten & drinken 9

Jan (Jarige)

03-09-2016

9 /10
Sfeer & ambiance 9
Vriendelijkheid & service 9
Eten en drinken 9

"(Hoe was de afstemming vooraf?) Goed (Werd er goed meegedacht?) Ja (Flexibel in afspraken?) Ja (Hoe was de ontvangst?) Goed (Praktische goed geregeld?) Goed (Eten en drinken?) Goed Jan (jarige)"

 • naam event

  50ste verjaardagsfeest van Jan

 • tijdstip event

  21:00 - 01:30

 • aantal gasten

  70

 • entertainment

  DJ

 • type event

  50ste verjaardagsfeest

Direct contact opnemen

Uitstraling van de zaal
 • Industrieel
 • Zakelijk
Type locatie
 • Buurthuis
 • Feestlocatie
 • Vergaderlocatie
Dorpshuis De Alke
Jan Haarstraat 12
7927 TC, Alteveer

Is dit jouw locatie? Klik hier

Zalen en locaties in de buurt

LocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatie