Dorpshuis De Zwaan - Hobrede in Hobrede - zaal of locatie huren

10 (1 review)

Bij Dorpshuis De Zwaan - Hobrede huur je een zaal voor jouw event in Hobrede. Vraag ook naar de mogelijkheden voor het afhuren van de hele locatie.

Wil je je verder oriƫnteren op locaties in Hobrede? Bekijk dan ook eens Villa Clementine, Fort Resort Beemster of andere zalen in de buurt.

Contactpersoon Dorpshuis De Zwaan - Hobrede

Jan Schans

Direct contact met Jan

Zalen te huur in Dorpshuis De Zwaan - Hobrede

Klantervaringen over Dorpshuis De Zwaan - Hobrede

10 /10

Op basis van 1 geverifieerd review

Sfeer en ambiance 10
Vriendelijkheid & service 10
Eten & drinken 10

Anoniem (Jarige)

07-10-2017

10 /10
Sfeer & ambiance 10
Vriendelijkheid & service 10
Eten en drinken 10

"Fijne locatie om mijn verjaardag te vieren. Goed overleg en aan al mijn wensen konden ze tegemoet komen. Alles wordt hier door vrijwilligers gedaan. Top bediening, heel aardig en behulpzaam. En ook niet te vergeten: er stond een bloemetje voor mij klaar ter verwelkoming! Eten was via Saskia's catering en iedereen was lovend over de heerlijke hapjes. Het kon niet beter!!!! Dorpshuis en vrijwilligers: bedankt dat ik mijn verjaardag bij jullie kon vieren!"

 • naam event

  60ste verjaardagsfeest Marjolein

 • tijdstip event

  20:00 - 00:00

 • aantal gasten

  60

 • entertainment

  DJ

 • type event

  60ste verjaardagsfeest

Dorpshuis De Zwaan - Hobrede
Hobrede 57
1477 EK, Hobrede

Is dit jouw locatie? Klik hier

Zalen en locaties in de buurt

LocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatie