Contactpersoon MFC It Klif

Henk Akse

MFC It Klif in Oudemirdum - zaal of locatie huren

9 (1 review)

Contactpersoon MFC It Klif

Henk Akse

Direct contact met Henk

Zalen te huur in MFC It Klif

Bij MFC It Klif in Oudemirdum kunt u terecht voor een ijsje en een patatje, maar ook voor het geven van een feest of het organiseren van een bingo-avond. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. Bij MFC It Klif in Oudemirdum kunt u terecht voor een ijsje en een patatje, maar ook voor het geven van een feest of het organiseren van een bingo-avond. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.
Lees meer Lees minder

Klantervaringen over MFC It Klif

9 /10

Op basis van 1 geverifieerd review

Sfeer en ambiance 9
Vriendelijkheid & service 10
Eten & drinken 9

Jitty Dijkhuis-Rauwerda en Pieter dijkhuis (Bruid)

16-09-2017

9.3 /10
Sfeer & ambiance 9
Vriendelijkheid & service 10
Eten en drinken 9

"Het Dorpshuis in Oudemirdum was een schot in de roos. Vanaf moment één werd er met ons mee gedacht, Open kaart gespeeld en naar ons geluisterd. We kregen achteraf zoveel leuke verhalen te horen over de bediening. Hoe er op humoristische wijze voor de gasten werd gezorgd. Er was een fijne ruimte gecreëerd voor mensen die wilde zitten en kletsen. Een van de ideeën van de eigenaar was een zakje friet uit te delen. Hier super veel complimenten over gekregen! Allen bedankt!"

 • naam event

  Bruiloftsfeest Jitty en Pieter

 • tijdstip event

  20:30 - 00:00

 • aantal gasten

  200

 • entertainment

  DJ

 • type event

  Bruiloftsfeest

Direct contact opnemen

Type locatie
 • Buurthuis
MFC It Klif
Hegewei 16
8567 JN, Oudemirdum

Is dit jouw locatie? Klik hier

Zalen en locaties in de buurt

LocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatie