Contactpersoon Eetcafé De Eerste Aanleg

Hoofd Contact

Terug naar zoekresultaten

Eetcafé De Eerste Aanleg in Lemmer - zaal of locatie huren

9 (1 review)

Bij Eetcafé De Eerste Aanleg huur je een zaal voor jouw event in Lemmer. Vraag ook naar de mogelijkheden voor het afhuren van de hele locatie.

Wil je je verder oriënteren op locaties in Lemmer? Bekijk dan ook eens Beachclub Lemmer, Brasserie De Mallemok of andere zalen in de buurt.

Contactpersoon Eetcafé De Eerste Aanleg

Hoofd Contact

Direct contact met

Eetcafe de Eerste Aanleg heeft een grote diversiteit aan mogelijkheden. Ons restaurant biedt u naast een heerlijk diner ook de mogelijkheid om hier uw (besloten) feest te organiseren. Ons schipperscafé op de eerste verdieping is een geschikte ruimte met bar en terras waar u ook terecht kunt voor een heerlijke barbeque of een warm/koud buffet in eventueel besloten kring. Natuurlijk kunt u ook terecht voor een heerlijk avondje genieten met familie en vrienden.Voor feesten en partijen bent u ook bij ons aan het juiste adres, door onze jarenlange ervaring kunnen wij elk feest, partij of evenement op maat voor u verzorgen. We beschikken over een aparte ruimte met uitzicht over de haven en waar u tot 40 personen prima een feestje kan organiseren met een warm en koud buffet, barbecue of gewoon lekker borrelen. De Eerste Aanleg is ook een officiële trouwlocatie waar wij uw bruiloft van het begin tot het eind kunnen verzorgen. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Naar wens kan er binnen dan wel buiten op een ruim en verwarmd terras gegeten en gedronken worden. Houd u ook onze agenda in de gaten want er worden regelmatig leuke thema avonden georganiseerd met live muziek. We verwelkomen u graag bij de Eerste Aanleg!

Eetcafe de Eerste Aanleg heeft een grote diversiteit aan mogelijkheden. Ons restaurant biedt u naast een heerlijk diner ook de mogelijkheid om hier uw (besloten) feest te organiseren. Ons schipperscafé op de eerste verdieping is een geschikte ruimte

Lees meer Lees minder

Klantervaringen over Eetcafé De Eerste Aanleg

9 /10

Op basis van 1 geverifieerd review

100% beveelt deze locatie aan

Sfeer en ambiance 10
Vriendelijkheid & service 10
Eten & drinken 10
Prijs/Kwaliteit 9
Betrouwbaarheid 10

Reviewer (Organisator)

07-07-2021

9.8 /10
Sfeer & ambiance 10
Vriendelijkheid & service 10
Eten en drinken 10
Prijs/Kwaliteit 9
Betrouwbaarheid 10

Ja, deze locatie beveel ik aan!

(Onze klant heeft geen nadere toelichting geschreven)

 • naam event

  Groep 8 eindfeest van

 • tijdstip event

  18:30 - 21:00

 • aantal gasten

  40

 • entertainment

  DJ

 • type event

  Feest / borrel

Direct contact opnemen

Uitstraling van de zaal
 • Cafe
 • Rustiek
Type locatie
 • Restaurant
 • Cafe
 • Feestlocatie
Type gebouw
 • Strandtent / Beachclub
 • Havenlocatie
Eetcafé De Eerste Aanleg
Plattedijk 20 A
8531 PE, Lemmer

Is dit jouw locatie? Klik hier

Zalen en locaties in de buurt

LocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatie