Contactpersoon Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg

Jolanda Folman

Terug naar zoekresultaten

Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg in Wageningen - zaal of locatie huren

Bij Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg huur je een zaal voor jouw event in Wageningen. Vraag ook naar de mogelijkheden voor het afhuren van de hele locatie.

Wil je je verder oriënteren op locaties in Wageningen? Bekijk dan ook eens Kasteel Hoekelum, Kasteel Doorwerth of andere zalen in de buurt.

Contactpersoon Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg

Jolanda Folman

Direct contact met Jolanda

Midden op de Wageningse Berg vindt u de officiële trouwlocatie Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg. Vanaf het terras heeft u een panoramisch uitzicht over het uitgestrekte natuurgebied. De drie zalen kunnen geheel naar wens worden aangekleed.

Voor grote en kleine gezelschappen.

Direct naast het hotel gelegen vindt u de Botanische tuinen van Arboretum Belmonte. Het is niet voor niets dat deze bijzonder plek de naam “Mooie Berg” heeft gekregen. Deze 17 hectare grote Botanische Tuin is de ideale plek voor een romantische ceremonie of prachtige fotoshoot. Langs de bergkant aan de zuidkant van de tuin, wordt u verrast door schitterende vergezichten, uitzicht over de Neder-Rijn, het karakteristieke Betuwse Land met dijken, weilanden en knotwilgen. Bij helder weer kunt u tot aan de Waalstad Nijmegen kijken. Hotel- Restaurant De Wageningsche Berg heeft een unieke samenwerking met deze grootste Botanische Tuin van Nederland. Ze bespreken dan ook graag de vele mogelijkheden met u. Een bezoek aan de tuin maakt uw huwelijksdag compleet en zeker niet standaard.

Midden op de Wageningse Berg vindt u de officiële trouwlocatie Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg. Vanaf het terras heeft u een panoramisch uitzicht over het uitgestrekte natuurgebied. De drie zalen kunnen geheel naar wens worden aangekl

Lees meer Lees minder

Direct contact opnemen

Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg
Generaal Foulkesweg 96
6703 DS, Wageningen

Is dit jouw locatie? Klik hier

Zalen en locaties in de buurt

LocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatie