Contactpersoon Het Rijk van de Keizer

Jolijn Köhne

Het Rijk van de Keizer in Amsterdam - zaal of locatie huren

8.9 (4 reviews)

Contactpersoon Het Rijk van de Keizer

Jolijn Köhne

Direct contact met Jolijn

Zalen te huur in Het Rijk van de Keizer

het Rijk van de Keizer is een creatieve evenementenlocatie in Amsterdam Nieuw-West, verscholen tussen de weilanden. Zaalverhuur, buitenlocatie, trouwlocatie, themafeest, decor, styling, moestuin, vergaderen, heisessie, mobiel restaurant, kookworkshops en onze Cantina; het Rijk van de Keizer laat zich niet in één woord omschrijven.

Bij ons zijn er zowel binnen als buiten volop mogelijkheden om te borrelen en te feesten. In de twee unieke feestzalen maken wij graag ieder feest onvergetelijk. Kiezen jullie voor het houten wachtershuis of de industriële zaal met het originele zogenoemde “plofdak”? Jullie wensen worden uitgevoerd door een creatief en gespecialiseerd productieteam.

Kom langs! De sfeer is ongedwongen, de mogelijkheden eindeloos…

het Rijk van de Keizer is een creatieve evenementenlocatie in Amsterdam Nieuw-West, verscholen tussen de weilanden. Zaalverhuur, buitenlocatie, trouwlocatie, themafeest, decor, styling, moestuin, vergaderen, heisessie, mobiel restaurant, ko...

Lees meer Lees minder

Klantervaringen over Het Rijk van de Keizer

8.9 /10

Gemiddeld uit 4 geverifieerde reviews

Sfeer en ambiance 9
Vriendelijkheid & service 9.3
Eten & drinken 8.5

Gina (Bruid)

18-09-2019

8 /10
Sfeer & ambiance 9
Vriendelijkheid & service 9
Eten en drinken 6

"Het rijk van de keizer ziet er prachtig uit! Locatie neemt veel uit handen. Goed meegedacht vanuit de locatie voor de indeling van het draaiboek. Gasten vonden het ook goed geregeld! Enige wat lastig was waren de parkeerkaarten die wij achteraf nog aan de gasten moesten uitdelen. Ook vonden wij persoonlijk het eten niet onze stijl. Wij houden meer van verschillende hapjes en wat meer keus tijdens diner. Nu hadden wij 1 schaal met het voorgerecht en 1 schaal met hoofdgerecht. Had wat mij betreft wel wat uitgebreider gemogen. Voor de rest de kleine hapjes tijdens het feest waren top."

 • naam event

  Bruiloftsfeest van Gina en Yoeri

 • tijdstip event

  20:30 - 00:30

 • aantal gasten

  80

 • entertainment

  DJ

 • type event

  Bruiloftsfeest

Marleen (Bruid)

14-10-2017