Contactpersoon Het Vlintenholt

Gerlof Pool

Terug naar zoekresultaten

Het Vlintenholt in Odoorn - zaal of locatie huren

Bij Het Vlintenholt huur je een zaal voor jouw event in Odoorn. Vraag ook naar de mogelijkheden voor het afhuren van de hele locatie.

Wil je je verder oriënteren op locaties in Odoorn? Bekijk dan ook eens Alinghoek, Café Bussemaker of andere zalen in de buurt.

Contactpersoon Het Vlintenholt

Gerlof Pool

Direct contact met Gerlof

Op zoek naar een bijzondere groepsaccommodatie in Drenthe? Groepsaccommodatie ‘t Vlintenholt is gebouwd in Amerikaanse stijl en biedt u een bijzondere beleving. Een verblijf met groepen tot 40 personen in Amerikaansestijl, maar dan in Drenthe. Onze bijzondere groepsaccommodatie is uiteraard voorzien van alle gemakken en de unieke locatie midden in het bos biedt vele mogelijkheden voor activiteiten, ontspanning en speelplezier voor de kinderen. Ontdek onze bijzondere groepsaccommodatie in Drenthe en ervaar het zelf!

Op zoek naar een bijzondere groepsaccommodatie in Drenthe? Groepsaccommodatie ‘t Vlintenholt is gebouwd in Amerikaanse stijl en biedt u een bijzondere beleving. Een verblijf met groepen tot 40 personen in Amerikaansestijl, maar dan in Drenthe. Onze b

Lees meer Lees minder

Direct contact opnemen

Uitstraling van de zaal
  • Landelijk
  • Authentiek
Type locatie
  • Groepsaccommodatie
Type gebouw
  • Boerderij / Hoeve
Het Vlintenholt
Borgerderweg
7873 TC, Odoorn

Is dit jouw locatie? Klik hier

Zalen en locaties in de buurt

LocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatie