Contactpersoon Het Witte Paard - Beer Food Wine

Hoofd Contact

Terug naar zoekresultaten

Het Witte Paard - Beer Food Wine in Etten-Leur - zaal of locatie huren

Bij Het Witte Paard - Beer Food Wine huur je een zaal voor jouw event in Etten-Leur. Vraag ook naar de mogelijkheden voor het afhuren van de hele locatie.

Wil je je verder oriënteren op locaties in Etten-Leur? Bekijk dan ook eens Het Havenhuis, De Turfvaart of andere zalen in de buurt.

Contactpersoon Het Witte Paard - Beer Food Wine

Hoofd Contact

Direct contact met

De huiskamer van Etten-Leur!

De ideale plek voor een drankje aan de bar of bijkletsen naast de openhaard. Maar daarnaast heeft Het Witte Paard oneindig veel mogelijkheden als indrukwekkende trouwlocatie, intieme samenkomsten of voor feestelijke jubilea. Wij openen onze multifunctionele ruimtes met de gastvrije service die je van ons mag verwachten.

Familiefeesten

Wij bieden de mogelijkheid om het café, het restaurant, de wijnwinkel en (gedeeltes van) het hotel exclusief voor je gezelschap te reserveren, zodat jullie samen met familie en vrienden van jullie gelegenheid kunnen genieten.

Je kunt bij ons een ceremonie houden, proosten met bubbels, lunchen, dineren, een receptie houden, een knalfeest vieren en blijven slapen. De mogelijkheden zijn eindeloos en we denken graag met je mee.

Jullie huwelijksdag bij Het Witte Paard? Het Witte Paard is gelegen in het Centrum van Etten-Leur, op loopafstand van het stadhuis en de kerk. Ook voor het trouwfeest ben je aan het juiste adres. Na het feest brengen jullie de huwelijksnacht door in een van onze mooie bruidssuites met uitzicht op het park. Als je het feest bij ons organiseert krijg je de bruidskamer van ons cadeau.

Zakelijk evenementen

Stap met jouw gezelschap binnen en proef de huiselijke sfeer midden in het centrum van Etten-Leur. De locatie waar genieten en zakendoen perfect samenkomen. Waar het restaurant zich uitstekend leent voor een vergadering of bourgondisch diner, biedt het café het gevoel van samenkomen tijdens een afscheids- en/of personeelsfeest. Daarnaast is Het Witte Paard uniek in het opzetten van teambuilding activiteiten waaronder een pub quiz of spellenronde met pool, darten, sjoelen, tafelvoetbal etc.

De locatie

De feestzalen bieden ruimte voor maximaal 200 personen en is subtiel te verkleinen tot een feest voor 50 personen en minder. Ieder feest en iedere gelegenheid kent een eigen sfeer.

De huiskamer van Etten-Leur!

De ideale plek voor een drankje aan de bar of bijkletsen naast de openhaard. Maar daarnaast heeft Het Witte Paard oneindig veel mogelijkheden als indrukwekkende trouwlocatie, intieme samenkomsten of voor feesteli

Lees meer Lees minder

Direct contact opnemen

Faciliteiten ruimte
  • Toegankelijk voor rolstoelen
  • Invalidentoilet
  • Buitenruimte
  • Geluidsinstallatie
  • Wifi
Uitstraling van de zaal
  • Cafe
Het Witte Paard - Beer Food Wine
Oude Bredaseweg 15
4872 AB, Etten-Leur

Is dit jouw locatie? Klik hier

Zalen en locaties in de buurt

LocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatie