Contactpersoon Hof van Solms

Mark Notten

Hof van Solms in Oirschot - zaal of locatie huren

10 (1 review)

Bij Hof van Solms huur je een zaal voor jouw event in Oirschot. Vraag ook naar de mogelijkheden voor het afhuren van de hele locatie.

Wil je je verder oriënteren op locaties in Oirschot? Bekijk dan ook eens Brouwerij Vandeoirsprong, Restaurant d’n Hut of andere zalen in de buurt.

Contactpersoon Hof van Solms

Mark Notten

Direct contact met Mark

Zalen te huur in Hof van Solms

Klantervaringen over Hof van Solms

10 /10

Op basis van 1 geverifieerd review

Sfeer en ambiance 10
Vriendelijkheid & service 10
Eten & drinken 10

Sonja (Jarige)

07-04-2018

10 /10
Sfeer & ambiance 10
Vriendelijkheid & service 10
Eten en drinken 10

"Hof van Solms is een locatie die niet alleen van buiten, maar zeker ook van binnen meteen sfeer uitademt. Zelfs met 10 mensen is het al gezellig. Mark Notten is een echte 'ouderwetse' gastheer, die vooral wil dat zijn gasten het naar hun zin hebben. Hij denkt goed mee, slaat je niet in je nek met achterlijke prijzen of uitzinnige voorstellen, maar zorgt er wel voor dat je een feest hebt met topklasse eten en drinken, tegen schappelijke prijzen, in een bijzonder gemoedelijke en service-gerichte sfeer. Meerdere gasten hebben mij gezegd dat ze zich zelden meteen zo thuis en welkom hebben gevoeld, en dat kwam vooral door het vriendelijke en goede personeel."

 • naam event

  40ste verjaardagsfeest van Sonja

 • tijdstip event

  20:00 - 00:00

 • aantal gasten

  60

 • entertainment

  DJ

 • type event

  40ste verjaardagsfeest

Direct contact opnemen

Hof van Solms
Koestraat 16
5688 AH, Oirschot

Is dit jouw locatie? Klik hier

Zalen en locaties in de buurt

LocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatie