Contactpersoon Jachthaven De Pyramide

Hoofd Contact

Terug naar zoekresultaten

Jachthaven De Pyramide in Warns - zaal of locatie huren

Bij Jachthaven De Pyramide huur je een zaal voor jouw event in Warns. Vraag ook naar de mogelijkheden voor het afhuren van de hele locatie.

Wil je je verder oriƫnteren op locaties in Warns? Bekijk dan ook eens Unieck, Stadsboerderij De Koebrug of andere zalen in de buurt.

Contactpersoon Jachthaven De Pyramide

Hoofd Contact

Direct contact met

Wij vinden het belangrijk dat u zich als klant bij ons thuis voelt. Daar is veel ruimte voor. Wij zijn het gewend dat u ons aangeeft wat u graag wilt. Wij proberen u vervolgens op uw wenken te bedienen. Service is wat ons betreft vanzelfsprekend. Er is ook ruimte voor zelfwerkzaamheid. Maar u kunt alle soorten van werkzaamheden aan ons uitbesteden. Er staat een team van vakmensen op alle gebied voor u klaar om uw opdracht in goed overleg met u uit te voeren.

Wij vinden het belangrijk dat u zich als klant bij ons thuis voelt. Daar is veel ruimte voor. Wij zijn het gewend dat u ons aangeeft wat u graag wilt. Wij proberen u vervolgens op uw wenken te bedienen. Service is wat ons betreft vanzelfsprekend. Er

Lees meer Lees minder

Direct contact opnemen

Uitstraling van de zaal
  • Industrieel
Type locatie
  • Restaurant
Type gebouw
  • Havenlocatie
Jachthaven De Pyramide
Tjalk
8721 EN, Warns

Is dit jouw locatie? Klik hier

Zalen en locaties in de buurt

LocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatie