Contactpersoon Kontakt der Kontinenten

Monique Zandee

Kontakt der Kontinenten in Soesterberg - zaal of locatie huren

Contactpersoon Kontakt der Kontinenten

Monique Zandee

Direct contact met Monique

Zalen te huur in Kontakt der Kontinenten

Wereldse gastvrijheid in niet zómaar een conferentiehotel.

Kontakt der Kontinenten heeft een centrale ligging op de Utrechtse Heuvelrug op een groot eigen bosgebied met ruime, gratis parkeergelegenheid. Het conferentiehotel bestaat uit twee historische gebouwen, voormalig Missiehuis Sint Jan en voormalig Klooster Het Cenakel. De bijzondere gebouwen bieden met 3 conferentiezalen en 22 vergaderzalen ruimte aan bijeenkomsten tot 220 personen. De locatie beschikt tevens over 131 comfortabele hotelkamers én een wereldse keuken in ProefLokaal De Wereld.

Het Cenakel beschikt over een feestzaal met een stijlvolle wintertuin voor een evenement. Met de culinaire invulling van ProefLokaal De Wereld biedt Kontakt der Kontinenten verrassende mogelijkheden voor voortreffelijke diners, een internationaal buffet, een gezellig diner uit onze buitenkeuken of een andere vorm van culinair genieten. Wat te denken van een toost in de serre, vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over het omliggende bosgebied. En bij mooi weer kunt u zelfs de kloostertuin bij uw event betrekken.

Het grote, eigen bosterrein van Kontakt der Kontinenten geeft volop inspiratie en leent zich daarnaast uitstekend voor activiteiten. Mensen inspireren en helpen van hun vergadering, congres, feest of event een werelds event te maken, dat voelt als een souvenir dat u mee naar huis neemt. Daar doet Kontakt der Kontinenten het voor!

Wereldse gastvrijheid in niet zómaar een conferentiehotel.

Kontakt der Kontinenten heeft een centrale ligging op de Utrechtse Heuvelrug op een groot eigen bosgebied met ruime, gratis parkeergelegenheid. Het conferentiehotel bestaat u...

Lees meer Lees minder

Direct contact opnemen

Omgeving & locatie
  • Vlakbij hotel
  • Bos
Overnachten
  • Overnachten mogelijk
Type locatie
  • Congrescentrum
Bereikbaarheid & parkeren
  • Gratis parkeren
Type gebouw
  • Klooster / kerk
  • Openlucht / Buitenlocatie