Contactpersoon Party boat De Veerdam

Hoofd Contact

Terug naar zoekresultaten

Party boat De Veerdam in Druten - zaal of locatie huren

Bij Party boat De Veerdam huur je een zaal voor jouw event in Druten. Vraag ook naar de mogelijkheden voor het afhuren van de hele locatie.

Wil je je verder oriƫnteren op locaties in Druten? Bekijk dan ook eens De Tuinen van Appeltern, Nationaal Fruitpark of andere zalen in de buurt.

Contactpersoon Party boat De Veerdam

Hoofd Contact

Direct contact met

Bunkerschip aan de Veerdam in het mooie Druten. Het bunkerschip ligt in een inham van de Waal omgeven door uiterwaarden. Het bunkerschip biedt feestlocaties van restaurant Aan dek en een feestzaal. Daarnaast biedt het bunkerschip mogelijkheid tot verblijf met vier bed & breakfast kamers. Buiten het bunkerschip zijn er camperplaatsen op de Veerdam om te verblijven.

Bunkerschip aan de Veerdam in het mooie Druten. Het bunkerschip ligt in een inham van de Waal omgeven door uiterwaarden. Het bunkerschip biedt feestlocaties van restaurant Aan dek en een feestzaal. Daarnaast biedt het bunkerschip mogelijkheid tot

Lees meer Lees minder

Direct contact opnemen

Uitstraling van de zaal
  • Landelijk
Omgeving & locatie
  • Aan het water
Overnachten
  • Overnachten mogelijk
Catering
  • Hapjes tijdens feest mogelijk
Type locatie
  • Restaurant
Bereikbaarheid & parkeren
  • Gratis parkeren
Type gebouw
  • Schip / Rederij
  • Havenlocatie
Party boat De Veerdam
Veerdam
6651 KB, Druten

Is dit jouw locatie? Klik hier

Zalen en locaties in de buurt

LocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatie