Contactpersoon Partycentrum 't Noorden

Wesley Huning

Terug naar zoekresultaten

Partycentrum 't Noorden in Aalten - zaal of locatie huren

Zaal: Molenzaal

9 (15 reviews)

Bij Partycentrum 't Noorden huur je een zaal voor jouw event in Aalten. Vraag ook naar de mogelijkheden voor het afhuren van de hele locatie.

Wil je je verder oriënteren op locaties in Aalten? Bekijk dan ook eens 't Dorpshuus - Aalten, Theatercafé De Storm of andere zalen in de buurt.

Contactpersoon Partycentrum 't Noorden

Wesley Huning

Direct contact met Wesley

Al sinds 1866 is ’t Noorden in Aalten een gastvrijheidbedrijf. In het Partycentrum zijn de mogelijkheden onbeperkt. Het zalencentrum bestaat uit vijf sfeervolle zalen (gecombineerd) tot 800 personen. Elke zaal heeft zijn eigen karakter en de juiste sfeer voor elke gelegenheid, zoals een verjaardag, bruiloft, themafeest, vergadering of bedrijfsfeest. In 't Keldertje zijn ook schietbanen en kegelbanen.

Daarnaast verzorgt ‘t Noorden de Catering van feesten op locatie. Hierbij kunt u denken aan een verjaardag bij u thuis, een buffet op locatie, snackwagen of een feest in een tent. Heeft u een feestje thuis en mist u nog enkele spullen? ’t Noorden verhuurt ook tafels, stoelen, glaswerk, opblaas Sara, baby en Abraham en nog meer horeca artikelen.

Bent u ook al in het Pannenkoekenhuys geweest? Er wordt een unieke beleving gecreëerd! een unieke beleving! U zit in originele treinbanken en kijkt uit op de open keuken in de NoordenExpress wagon. Het Terras is open tijdens zomerse dagen en heeft goed zicht op de grote Speeltuin met de miniatuurtrein waar kinderen een rondje in kunnen rijden.

Gemoedelijk en Gastvrij is waar het bij ons om draait! U bent altijd van harte welkom bij ‘t Noorden en hopen u snel te mogen begroeten!

Al sinds 1866 is ’t Noorden in Aalten een gastvrijheidbedrijf. In het Partycentrum zijn de mogelijkheden onbeperkt. Het zalencentrum bestaat uit vijf sfeervolle zalen (gecombineerd) tot 800 personen. Elke zaal heeft zijn eigen karakter en d

Lees meer Lees minder

Klantervaringen over Partycentrum 't Noorden

9 /10

Gemiddeld uit 15 geverifieerde reviews

100% beveelt deze locatie aan

Sfeer en ambiance 9.3
Vriendelijkheid & service