Contactpersoon Spido Rotterdam

Koninklijke Spido

Terug naar zoekresultaten

Spido Rotterdam in Rotterdam - zaal of locatie huren

Bij Spido Rotterdam huur je een zaal voor jouw event in Rotterdam. Vraag ook naar de mogelijkheden voor het afhuren van de hele locatie.

Wil je je verder oriƫnteren op locaties in Rotterdam? Bekijk dan ook eens Eau Lounge, Restaurant De Harmonie - Rotterdam of andere zalen in de buurt.

Contactpersoon Spido Rotterdam

Koninklijke Spido

Direct contact met Koninklijke

Onze luxe schepen en gastvrije crew vormen de perfecte combinatie voor een full service event op het water!

Als u een feest of event organiseert, wilt u dat uw gasten zich uitstekend vermaken en dat het hen aan niets ontbreekt. Dan bent u bij Koninklijke Spido aan het juiste adres. Wij nemen u alle zorgen uit handen, zodat u zelf ook volop kunt genieten en al uw aandacht kunt besteden aan uw gasten. Alles klopt tot in detail: van het comfort en de veiligheid van de schepen tot het hoogstaande culinaire niveau van de gerechten en van de uitgebreide faciliteiten tot de gastvrije bediening.

Koninklijke Spido bestaat ruim honderd jaar. Met onze vloot van zes luxe en gevarieerde schepen hebben we altijd een passende oplossing voorhanden. Ongeacht de aard en duur van het event, het aantal deelnemers, de gewenste vaarroute en de sfeer die u wilt creƫren. Of het nu gaat om een bedrijfs- of familiefeest, een receptie, (netwerk)borrel, presentatie, congres, lezing, meeting, (business)lunch of diner. Ook de muziek en ander entertainment kunnen we voor u verzorgen. Ons ervaren eventteam adviseert u graag.

Onze luxe schepen en gastvrije crew vormen de perfecte combinatie voor een full service event op het water!

Als u een feest of event organiseert, wilt u dat uw gasten zich uitstekend vermaken en dat het hen aan niets ontbreekt. Dan bent u bi

Lees meer Lees minder

Direct contact opnemen

Spido Rotterdam
Willemsplein 85
3016 DR, Rotterdam

Is dit jouw locatie? Klik hier

Zalen en locaties in de buurt

LocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatie