Contactpersoon 't Durpsuus - Nisse

Suzanne Thoen

Terug naar zoekresultaten

't Durpsuus - Nisse in Nisse - zaal of locatie huren

9 (1 review)

Bij 't Durpsuus - Nisse huur je een zaal voor jouw event in Nisse. Vraag ook naar de mogelijkheden voor het afhuren van de hele locatie.

Wil je je verder oriƫnteren op locaties in Nisse? Bekijk dan ook eens Slot Oostende, Eeterij-spelerij Vierlinden of andere zalen in de buurt.

Contactpersoon 't Durpsuus - Nisse

Suzanne Thoen

Direct contact met Suzanne

Klantervaringen over 't Durpsuus - Nisse

9 /10

Op basis van 1 geverifieerd review

Sfeer en ambiance 8
Vriendelijkheid & service 10
Eten & drinken 10

Lydia (Jarige)

26-05-2018

9.3 /10
Sfeer & ambiance 8
Vriendelijkheid & service 10
Eten en drinken 10

"Voor de eigenaren was dit de eerste keer dat ze een feestavond hadden. ze zijn pas een half jaar geleden begonnen. Er is vooraf een gesprek geweest met mogelijkheden en wensen. Dit werd goed op elkaar afgestemd. Het eten was prima. Erg vriendelijke mensen die uitstraalden dat ze er ook plezier in hadden. Het zaaltje is een verenigingsgebouw wat ook als gymzaal wordt gebruikt maar toch zag het er gezellig en sfeervol uit. Ook hierover alleen maar positieve reacties ontvangen. Zeker ook een aanrader voor anderen."

 • naam event

  50ste verjaardagsfeest van Lydia

 • tijdstip event

  20:30 - 00:30

 • aantal gasten

  50

 • entertainment

  DJ

 • type event

  50ste verjaardagsfeest

Direct contact opnemen

't Durpsuus - Nisse
Dorpsplein 28
4443 AE, Nisse

Is dit jouw locatie? Klik hier

Zalen en locaties in de buurt

LocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatie