Contactpersoon Vakantiepark Kijkduin

Rilana de Mos

Vakantiepark Kijkduin in Den Haag - zaal of locatie huren

8 (1 review)

Bij Vakantiepark Kijkduin huur je een zaal voor jouw event in Den Haag. Vraag ook naar de mogelijkheden voor het afhuren van de hele locatie.

Wil je je verder oriƫnteren op locaties in Den Haag? Bekijk dan ook eens Zeilschip Frisius van Adel, Brasserie Berlage of andere zalen in de buurt.

Contactpersoon Vakantiepark Kijkduin

Rilana de Mos

Direct contact met Rilana

Zalen te huur in Vakantiepark Kijkduin

Klantervaringen over Vakantiepark Kijkduin

8 /10

Op basis van 1 geverifieerd review

Sfeer en ambiance 9
Vriendelijkheid & service 9
Eten & drinken 7

Gitta (Jarige)

07-09-2019

8.3 /10
Sfeer & ambiance 9
Vriendelijkheid & service 9
Eten en drinken 7

"Afstemming vooraf uitstekend, we mochten om 13uur al gaan decoreren en dat hadden we hard nodig want 3uur lang dik bezig geweest alles om te turnen naar onze feestscene. Het zag er toen geweldig uit. De volgende dag mochten we terug komen om het allemaal weer netjes terug te zetten en op te ruimen. Dit was erg fijn dat dit niet de avond van te voren nog moest. Drinken ging prima, eten was afgesproken tortillas met salsa en borrel garnituren, maar er bleek op de avond zelf totaal geen tortillas te zijn. Jammer. Complimenten voor onze serveerster Samantha die echt keihard heeft gewerkt die avond."

 • naam event

  41ste verjaardagsfeest van Gitta

 • tijdstip event

  20:30 - 23:00

 • aantal gasten

  35

 • entertainment

  DJ

 • type event

  41ste verjaardagsfeest

Direct contact opnemen

Vakantiepark Kijkduin
Machiel Vrijenhoeklaan 450
2555 NW, Den Haag

Is dit jouw locatie? Klik hier

Zalen en locaties in de buurt

LocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatie