Contactpersoon Café Bussemaker

Jan Tuin

Terug naar zoekresultaten

Café Bussemaker in Exloo - zaal of locatie huren

8 (1 review)

Bij Café Bussemaker huur je een zaal voor jouw event in Exloo. Vraag ook naar de mogelijkheden voor het afhuren van de hele locatie.

Wil je je verder oriënteren op locaties in Exloo? Bekijk dan ook eens Alinghoek, Het Vlintenholt of andere zalen in de buurt.

Contactpersoon Café Bussemaker

Jan Tuin

Direct contact met Jan

De sfeervolle feestzaal is geschikt van 20 tot 250 personen. De zaal kan voor iedere trend ingericht worden. Chique of trendy. Bruiloft, Bedrijfsfeest, familiefeest, koude en/of warme buffetten of vergaderingen. De zaal beschikt over een grote bar, statafels, dansvloer, disco verlichting, grootbeeldscherm, Bose geluidinstallatie en muziekcomputer. We kunnen de zaal indelen tot 150 zitplaatsen, inclusief dansvloer of tot 250 personen met grotendeels staanplaatsen, inclusief dansvloer. Café de Verdieping is bij uitstek geschikt voor een gezellig en intiem feest. Voor een verjaardagsfeestje, met de voetbalclub, een jubileum of zomaar met collega's is De Verdieping beschikbaar. Er zijn 50 zitplaatsen en met staanplaatsen tot 80 personen. In Café De Verdieping staan naast de gezellige stamtafel, een dartbord en voetbaltafel. Borrelen met een buffet naar keuze en afsluiten met vlammende ijstaarten is natuurlijk ook mogelijk.

De sfeervolle feestzaal is geschikt van 20 tot 250 personen. De zaal kan voor iedere trend ingericht worden. Chique of trendy. Bruiloft, Bedrijfsfeest, familiefeest, koude en/of warme buffetten of vergaderingen. De zaal beschikt over een grote bar, s

Lees meer Lees minder

Klantervaringen over Café Bussemaker

8 /10

Op basis van 1 geverifieerd review

Sfeer en ambiance 8
Vriendelijkheid & service 8
Eten & drinken 8

Helien Tuin (Jubilaris)

04-11-2017

8 /10
Sfeer & ambiance 8
Vriendelijkheid & service 8
Eten en drinken 8

"Zeer tevreden!! Vooral de communicatie rondom het feest was uitstekend!"

 • naam event

  25-jarig huwelijksfeest van Helien

 • tijdstip event

  20:30 - 00:30

 • aantal gasten

  80

 • entertainment

  DJ

 • type event

  25-jarig huwelijksfeest

Direct contact opnemen

Uitstraling van de zaal
 • Cafe
 • Rustiek
 • Landelijk
Café Bussemaker
Zuiderhoofdstraat
7875 BW, Exloo

Is dit jouw locatie? Klik hier

Zalen en locaties in de buurt

LocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatieLocatieSpotter. Vind, vergelijk en boek jouw locatie